account_circle
shopping_cart
phone
info

Besøks & Postadresse:

Gladengveien 17, 0661 Oslo

Telefon 23 22 99 99  

Faks 23 22 99 98  

Epost: mail@villaimport.no

Epost bestillinger: bestilling@villaimport.no

Varekatalog


Matinteresserte som har vært i Italia kan ikke unngå å bli truffet av den nærhet den jevne italiener har til sine lokale matvaretradisjoner. Mat er lidenskap og en essensiell del av livet i Italia, samtidig er det et av landets mest suksessrike eksporteventyr. Den italienske mattradisjonen utmerker seg med sin enkelthet og fokus på gode råvarer. Italia har vært en pionèr i arbeidet med å fremme landets lokale matvaretradisjoner gjennom blant annet opprinnelsesbeskyttelse av ca 250 matvarer. Opprinnelsesbeskyttelse gir forbruker en garanti for at produktet er fremstilt i henhold til et regelverk opprettet for å beskytte lokale tradisjoner som ofte har røtter tilbake til Middelalderen.


Vår katalog skal inneholde det aller meste et kjøkken trenger for å kunne servere italiensk mat på høyt nivå. Vårt vareutvalg er bredt og vil alltid variere noe etter hva som blir etterspurt av våre kunder. Hvis det er noe du savner eller noe vi har glemt, så skal vi prøve å skaffe det. Vi får levert ferskvarer fra Italia hver uke, som regel på mandager. Det gir oss fleksibilitet og vi strekker oss langt for tilfredstille våre kunders behov.


På tross av vårt fokus på italienske matvarer, vil du i vår katalog også finne en del produkter som ikke er italienske. Ferskvarer handles som regel direkte fra Italia, mens enkelte tørrvarer og drikkevarer handles gjennom andre importører som vi samarbeider med i Norge.

Last ned vår varekatalog som pdf:


Villa Import Katalog 2018.pdf